Hvidovre Kommune prioriterer højt, at alle børn i dagtilbud får tilbudt sunde og ernæringsrigtige måltider i løbet af dagen, og at maden så vidt muligt er økologisk.
Sølv på menuen
Trekløveren rider med på øko-bølgen og er på Danmarkskortet over spisesteder, der har ´Det Økologiske Spisemærke´. Alle i Trekløveren er stolte over spisemærket i sølv, og alle nyder godt af køkkenets gode håndværk og det officielle bevis på, at vi tager ansvar for natur, miljø og dyrevelfærd.
Det Økologiske Spisemærke i sølv hænger ved alle indgange, så alle der kommer i huset, kan se det. Det har været en intensiv periode at få sølvmærket, og køkkenet har haft fokus på at systematisere andelen af økologisk mad- og drikkevarer samtidig med, at de har skabt nye rutiner.
Der er i menuplanen taget højde for børn med særlige behov, og de vil altid få serveret et alternativ.
Måltider
- Morgenmad tilbydes fra kl. 6:30-7:30 i Marken og til 7:45 i Engen og Skoven.
- Formiddagsmåltidet serveres kl. 9:00
- Frokost - varm eller kold ret serveres kl. 11:00
- Eftermiddagsmåltidet serveres mellem 14:00-15:00
Til frokost serveres der vand, og til eftermiddagsmåltidet serveres der mælk.
Menuplaner kan ses på Tabulex - forældrenes intranet.